Ga naar de inhoud

Nico van Dijk Media: Maatwerk in content

U heeft artikelen nodig voor uw tijdschrift, krant of website? Of u zoekt een scherpe eindredacteur om uw teksten waar nodig te verbeteren? Nico van Dijk Media zorgt er graag voor.

Op het gebied van content kan ik in principe alle soorten teksten leveren. Ik heb met name ervaring met nieuwsartikelen, artikelen op het gebied van ‘personal finance’ en reisartikelen. Heeft u bijvoorbeeld een professioneel reisverhaal over een specifieke bestemming nodig? Geen probleem. Nico van Dijk Media is er geweest of heeft de informatie en contacten om u snel een boeiend artikel te leveren. Indien gewenst kan ik er ook professioneel fotomateriaal bij leveren. Zo heeft Nico van Dijk Media artikelen geleverd aan onder meer de RTL Nieuws 365 app (reisartikelen), Opreisgids.nl (website met reisnieuws voor consumenten), Smart Media Publishing (een internationaal opererende uitgever van special interest-bijlagen voor onder meer NRC Handelsblad en De Telegraaf), Uit & Reis (een reistijdschrift voor consumenten) en Between Business (print-uitgave voor de zakenreiziger). Bekijk voorbeelden van mijn artikelen.

Content & zoekmachine optimalisatie

Nico van Dijk Media produceert content voor zowel uw papieren uitgave als voor uw website. In dat laatste geval zorg ik er desgewenst voor dat uw verhaal zoekmachine geoptimaliseerd geschreven wordt.

Of zoekt u een creatieve journalist die een persbericht, advertorial of special over uw product kan schrijven? Ook dan bent u bij Nico van Dijk Media aan het juiste adres! Waarom? Omdat schrijven mijn passie en professie is! Ik schrijf content die converteert.

Meer weten over het aanleveren van journalistieke artikelen en andere vormen van content? Neem vrijblijvend contact op.

1 reactie op “Nico van Dijk Media: Maatwerk in content”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Translate »