Ga naar de inhoud

Advies en begeleiding bij het bouwen van uw website

Gaat uw website al een tijdje mee en is het tijd voor vernieuwing? Of wilt u voor het eerst bouwen aan een website. Advies in een vroeg stadium kan u later veel geld en moeite besparen.

Nico van Dijk Media kan u professioneel advies en begeleiding geven bij het bouwen van uw website. Ik kijk onder meer naar het doel van uw website. Welke conversie wilt u bereiken en hoe kunnen we die samen het beste realiseren? Hoe kunnen we de gebruiksvriendelijkheid (usability) en de gebruikerservaring van uw website verbeteren? Welke functionaliteiten geven uw website net dat beetje meer? En ik kan ook advies geven over bijvoorbeeld de navigatiestructuur van uw website. Advies over het kiezen van webdesigners en webbouwers kan ik eveneens verzorgen.

Uw website bouwen in WordPress

Nico van Dijk Media kan ook zelf de bouw van uw website uitvoeren. Ik kan websites bouwen met behulp van het open source content management systeem WordPress. De voordelen daarvan zijn evident:

  • WordPress is gratis!Het contentmanagementsysteem wordt continu verbeterd en doorontwikkeld.Wordpress is heel gebruikersvriendelijk. In het dagelijks gebruik hoeft u geen kennis van programmeertalen te hebben.Met WordPress kunt u updates heel eenvoudig met een muisklik installeren. Programmeerkennis is niet nodig.
  • Doordat WordPress wereldwijd het meest gebruikte contentmanagementsysteem is, zijn er enorm veel ‘themes’ (zeg maar de schil of het jasje van uw website) waar u uit kunt kiezen. Ook zijn er heel veel plugins, waarmee u heel makkelijk extra functionaliteiten aan uw site kunt toevoegen.

Mijn toegevoegde waarde zit hem er in dat ik bestaande ‘themes’ naar uw wensen kunnen aanpassen. Dat scheelt enorm veel tijd en dus geld in vergelijking met het compleet van de grond af aan opbouwen van een ‘theme’. Ook kan ik u adviseren over onmisbare plugins die uw WordPress-sites beter laten scoren in zoekmachines of veiliger maken. Onderstaand enkele voorbeelden van WordPress-sites die door Nico van Dijk Media gebouwd zijn:

Reisprofs.nl: Reisnieuws voor en door reisprofessionals.

Decruisegids.nl: Cruisenieuws en cruise-aanbiedingen

VVViO.nl: Vereniging van Vernieuwingsimpuls Onderzoekers)

Skigebiedengids.nl: Skigebieden in Duitsland, Zwitserland en Italie

Tourpress.nl: Vereniging van reisjournalisten en toeristisch pr-adviseurs, opgeheven per 1 januari 2014.

Advies website bouwen en SEO

Tegelijkertijd kijk ik ook naar aspecten als zoekmachine-vriendelijkheid en de inhoud van de content van uw website. Is die nog wel uptodate? Ook hier kies ik altijd voor maatwerkoplossingen. Daarom kan ik u desgewenst ook advies geven over zoekmachine optimalisatie: hoe komt uw site hoog in Google?

Uw website: advies over gebruiksvriendelijkheid

Daarnaast kan ik uw website analyseren op gebruiksvriendelijkheid. U kent uw website van haver tot gort en weet alles te vinden, maar geldt dat ook voor bezoekers die uw website voor het eerst met een bezoek vereren? Zit uw site ook voor een buitenstaander logisch in elkaar? Bedenk goed: klanten willen niet zoeken, ze willen vinden! Kunnen bezoekers van uw website snel vinden wat ze zoeken? Zo nee, dan zijn ze zo weer weg en komen ze nooit meer terug. Maar als u hun zoekvraag wel snel kunt beantwoorden, dan heeft u al een eerste stap gezet bij het winnen van hun klantentrouw.

Meer weten? Neem geheel vrijblijvend contact op. Lees ook de pagina met gratis tools voor het bouwen van een website.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Translate »